Welkom bij de handleiding voor het gebruiken van de inspecties in de admin  . In de admin kunnen de gegevens uit de inspectie app worden verwerkt in verschillende vormen.

Voor deze handleiding richten we ons op de admin, in een andere handleiding leggen we uit hoe je de data in de app kan worden aangemaakt.

Let op! Om gebruik te maken van de inspectie in de admin moet de gebruiker toegang tot dit project hebben en de speciale rechten hebben. Gebruikers binnen je organisatie met Admin rechten kunnen je indien nodig de van de benodigde rechten voorzien.

Extrapolatie

Het op basis van gegevens uitspreken van verwachtingen over iets waarvan je geen gegevens hebt

Met de bovenstaande definitie in gedachten in gedachten gaan we eerst het Extrapolatie scherm door.

In de admin kan een extrapolatie van het project worden gemaakt op basis van een paar inspecties kan er dus een voorspelling worden gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden in een project.

Als in de inspectie formulieren de prijzen voor de opdrachtgevers ingevuld zijn kunnen de prijzen ook door gerekend worden.

Export extrapolatie

In dit scherm kunnen de instellingen voor de extrapolatie export worden aangepast.

Export inspectie/registratie opties

Voor de export zijn er drie opties:

• Rapport downloaden (PDF)
    • Deze optie download een pdf met de gegevens aangemaakt in de inspectie.
  • Rapport met alle losse afbeeldingen laten emailen (de zip wordt 's nachts verstuurd).
    • U ontvangt een zip bestand met de foto's uit het formulier.
  • Rapport downloaden (HTML).
    • Er word een pagina geopend met daarin de inspectie pdf.

Adressen overzicht

In het Inspectie en Registratie scherm staat een lijst van de locaties. Door op een locatie te klikken worden de geinspecteerde bouwdelen op deze locatie getoond.

Bouwdelen overzicht

Door een bouwdeel te selecteren wordt het volgende scherm getoond. In dit scherm worden de inspecties/registraties van het bouwdeel getoond.

De foto kan worden vergroot en gedownload door er op te klikken. Na de foto te hebben vergroot kan de door op de rechter muisknop te klikken en afbeelding opslaan te kiezen.

Inspectie voorblad

In het Inspectie overzicht is een menu waarin een voorblad voor de inpectie kan worden gemaakt.

Na het aanmaken van het template kunnen het voorblad in het ondrstaande veld worden ingesteld.

Van het voorblad staat aan de rechter kant een voorbeeld van hoe het er uit komt te zien.