Welkom bij de handleiding voor het gebruiken van de inspectie app . In de inspectie app kunnen inspecties worden uitgevoerd met gebruik van data uit de renovatieplanner.

Voor deze handleiding richten we ons op de inspectie app, in een andere handleiding leggen we uit hoe je de data in de admin kan worden ingesteld.

Let op! Om gebruik te maken van de inspectie app moet de gebruiker toegang tot dit project hebben en de speciale rechten hebben. Ook moet je in dezelfde vestiging zitten als het project. Gebruikers binnen je organisatie met Admin rechten kunnen je indien nodig de van de benodigde rechten voorzien.

De inspectie app

De inspectie app maakt gebruik van dezelfde accounts als de renovatieplanner en gebruiker met de correcte rechten kunnen hier inloggen.

Het overzicht

Na het inloggen wordt de gebruiker doorgestuurd naar het overzicht scherm. Hier kunnen de concept en actieve projecten gevonden worden. Ook kunnen hier nieuwe projecten worden toegevoegd.

Toevoegen nieuw project

Door op het overzicht scherm de rode "+" knop in te drukken kan een nieuw project worden aangemaakt.

Het volgende scherm wordt getoond. Hier kunnen alle verplichte velden worden ingevuld.

Na het invoeren van de gegevens kan het project worden aangemaakt door op de "opslaan" knop te klikken.

Zoals hier onder te zien is het nieuwe project aangemaakt.

Project overzicht

Als een project wordt geopend wordt het volgende overzicht getoond. Hier kunnen de standaard gegevens die worden opgegeven bij het aanmaken van een project worden gevonden.

In dit scherm kan een inspectie worden gestart door een eerder in de renovatieplanner toegevoegde woning te selecteren, het door gps voorgestelde adres te klikken of op de "+" knop te drukken.

Het volgende scherm is het formulier om een woning toe te voegen.

Een inspectie uitvoeren

Na het starten van een nieuwe inspectie word het volgende scherm getoond. Als er al inspecties op dit adres zijn uitgevoerd worden hier al bouwdelen getoond.

Een nieuw bouwdeel kan worden gestart door op de "camera" knop te drukken.

De camera app wordt getoond en na het maken van een foto wordt het volgende scherm getoond, hier wordt de optie gegeven om een foto te draaien, een nieuwe foto te maken of om door te gaan.

Zodra de foto wordt goedgekeurd wordt het volgende scherm getoond, hier kan een al bekend douwdeel worden geselecteerd of een nieuw bouwdeel kan worden toegevoegd door in het zoekveld de naam van het bouwdeel in te vullen en op de verschenen "+" knop te klikken.

Zodra op "opslaan" is geklikt kan de gebruiker markeringen toevoegen aan de foto en de werkzaamheid code kiezen. Ook kan de hoeveelheid worden aangegeven door op de 0 te klikken.

Zodra de gebruiker klaar is met de inspectie kan op het vinkje geklikt worden en de inspectie afgerond.

Het overzicht ziet er zo uit als een bouwdeel is toegevoegd. Door op het bouwdeel te klikken kan de inspectie worden bewerkt/verwijderd.

support@freshdesk.renovatieplanner.nl

Door op het oranje blaadje te klikken kan een notitie worden toegevoegd. Door op de camera te klikken kan een extra foto worden toegevoegd waar ook een notitie aan kan worden toegevoegd.

Als er op het prullenbakje geklikt wordt wordt de inspectie verwijderd.

Hieronder een voorbeeld van een inspectie met notitie en extra foto zonder notitie.

Dit is het einde van de inspectie app handleiding. Als er iets niet duidelijk is of er zijn vragen horen wij dit graag via 085 760 0565 en support@renovatieplanner.freshdesk.nl.