In deze korte handleiding laten we zien hoe een lijst voor de Inspectieapp toegewezen kan worden aan een gebruiker.

Om deze handeling uit te voeren moet je inloggen op admin.renovatieplanner.nl

LET OP! voor het uitvoeren van deze handeling heb je bepaalde rechten nodig op bedrijfsniveau, het kan dus zijn dat je deze opties niet beschikbaar hebt in je online omgeving. Neem in dat geval contact op met de systeembeheerder van je bedrijf.

Om lijsten aan gebruikers toe te voegen navigeer je op de admin naar "bibliotheek" en selecteer je "Inspectie".

Zoals te zien op bovenstaande afbeelding staat er naast zichtbaar in de app een groene "Ja" of rode "Nee". Daarnaast is nu een dropdown icoon toegevoegd. Als je er op klikt zie je de gebruikers binnen je bedrijf. Hier kun je aanvinken welke gebruikers de lijst die je in de linkerkolom hebt geselecteerd kunnen gebruiken in de app.

Als je een gebruiker uit vinkt kan hij /zij de lijst niet meer gebruiken in de app. Wanneer je op de ja of nee klikt worden alle gebruikers in een keer geselecteerd voor die handeling.

*als een gebruiker data heeft aangemaakt en nadien heeft hij/zij geen toegang meer tot de lijst die hij heeft gebruikt dan kan hij nog wel de resultaten in de app zien. Toevoegen uit die lijst is dan niet meer mogelijk.