In de inspectie app plaats je reparaties/gebreken aan op een foto. Deze gebreken stel je als gebruiker in in de admin omgeving van de Renovatieplanner. Nu is het mogelijk om te bepalen welke medewerkers toegang hebben tot specifieke lijsten. Daarnaast is het nu ook mogelijk om dit per opdrachtgever aan te passen.

Wanneer je in de bibliotheek een lijst selecteert kun je aan de rechterkant een opdrachtgever selecteren. Vervolgens zie de beschikbaarheid. Deze kun je voor alle items in 1 keer aan of uit zetten met het bovenste vinkje. Ook kun je geselecteerde items uit de lijst aan en uit zetten.

Hiermee bepaal je per opdrachtgever welke reparaties getoond worden in de app.

Wanneer je een project aan maakt selecteer je in de admin de bijbehorende opdrachtgever. De app haalt vervolgens alleen de relevante gebreken op.