Note: deze functionaliteit is beschikbaar vanaf 28 juli 2022

Wanneer je op locatie een inspectie of registratie hebt uitgevoerd bekijk je op je computer de resultaten en draai je een rapportage uit in Excel of PDF. Met onze laatste update maken we het makkelijker om ook wijzigingen door te voeren in je inspecties/registraties of een vergeten handeling toe te voegen. In deze tutorial leggen we uit hoe.

Om te beginnen log je in op de admin omgeving en navigeer je naar je project. Daarin selecteer je het tabblad inspecties en kies je voor "inspecties" of "registraties".

Daarna kies je het adres dat je wilt inzien en vervolgens het bouwdeel.

Op de landingspagina zie je het overzicht van je opgenomen bouwdeel met rechts de ingevoerde behandelingen met notities en extra foto's. Je ziet per geplaatste marker welke behandelingen zijn gekoppeld. Door op het rode knopje met prullenmand te klikken verwijder je de behandeling van de marker. Daarnaast kun je op het pennetje klikken om de aantallen aan te passen.

Bij de geplaatste markers kun je op de gele knop klikken om een behandeling toe te voegen.