Om de inspectieapp te gebruiken maak je op de admin omgeving een gebrekenlijst met handelingen die je in de app wilt kunnen registreren. Met de laatste update hebben we extra opties toegevoegd met betrekking tot de in te voeren eenheden.

In de oude situatie kon je als gebruiker zelf een eenheid kiezen als "m2", "st.", "stuks" etc. Met de laatste update kun je kiezen uit 4 voorgedefinieerde opties. Deze zie je in het screenshot hieronder.

Wanneer je kiest uit een van de gekozen opties zal de app deze herkennen en de inputvelden aanpassen. Kies je hier voor "m2" dan krijg je in de app 2 input velden. Hierin vul je lengte en breedte in waarna de oppervlakte wordt berekend. Op je output zijn ook je ingevulde waardes terug te zien. Hetzelfde geld voor "m3".

Wil je dit niet en dus in de app zelf 1 waarde invullen kies dan de optie "aangepast".  En bedenk zelf een eenheidsmaat.