In de Renovatieplanner kun je met bewoners chatten en meldingen versturen als je gebruik maakt van de bewoners app.

Om te bepalen welke collega's in de communicatie app een pushmelding ontvangen wanneer een bewoner een bericht stuurt hebben we een nieuwe instelling gemaakt.

Deze instelling werkt per project, zo kun je op projectniveau bepalen wie wel en geen push meldingen moeten ontvangen.

Het instellen hiervan doe je in het project team. Deze optie vind je op de lint in het project.

Zie bovenstaand screenshot. Wanneer je in het projectteam zit kun je op het tegeltje van de gebruiker klikken om het volgende menu te openen.

Hier kun je eenvoudig aanvinken dat een gebruiker notificaties wil ontvangen.