Het koppel scherm:

Onder het tabblad Formulieren staan twee opties. Formulieren en Koppelen.

In deze handleiding focussen we ons op het koppelen van een formulier. In het koppel scherm zien we 4 onderdelen.

Deze onderdelen bepalen hoe de formulieren aan de verschillende niveaus worden gekoppeld.

Keuze menu:

Aan de linker kant van het scherm zien we een kolom met vier opties: Alle woningen, Woninggroepen, Woningen en Gerbuikers.  Door een van deze vier opties te selecteren veranderen we de derde kolom.

Koppel velden:

Aan de rechter kan van het scherm zien we een veld met 3 kolommen: Formulieren, Project en --Kies woninggroep, woning of gebruiker--.

In de eerste kolom Formulieren zien we de formulieren die in het project beschikbaar zijn. De tweede kolom Project maakt formulieren beschikbaar in het project breed niveau. De derde kolom --Kies woninggroep, woning of gebruiker-- veranderd van naam zodra er in het Keuze menu een optie word geselecteerd.

Formulieren koppelen:

Een formulier kan worden gekoppeld door het formulier te verslepen naar de gewenste kolom.

Formulier ontkoppelen:

Een formulier ontkoppelen kan door de muis over de formulier naam te hoveren en het verschenen kruisje aan te klikken.

Gebruiker koppelen:

Wanneer een formulier aan een gebruiker specifiek is gekoppeld zal de gebruiker alleen deze formulieren beschikbaar krijgen in het project in de de app.